Veel gestelde vragen

LANParty Westfriesland?
* Wat moet ik zoal meenemen naar de LAN? - Belangrijke dingen: Computer monitor/TV, toetsenbord, muis, muis mat, headset, kabels waar onder stekkerblok en internet kabel, geld.
De minder belangrijke dingen: Een eigen stoel, extra kabels waaronder stekker doos. Voor het geval dat die er mee ophoudt, Externe harddrive/USB stick, schroevendraaier(s).
Dingen die je van te voren moet doen: Zorg er voor dat je pc virus vrij is, dat je pc 100% goed werkt, dat je pc niet te warm wordt. Dus OC goed afstellen want het is daar meestal een stuk warmer, zorg er voor dat je een goeie achter grond hebt screensaver (geen porno), dat de spellen die we gaan spelen werken en zorg er voor dat je een moeilijke wachtwoord op je pc staat.

COMPETITIES
* Welke competities worden er gehouden? - Er wordt geen competitie georganiseerd.
*Mag ik dit zelf doen? - Uiteraard! Als je denkt dat er voor een bepaalde competitie animo is, dan mag je het initiatief nemen om deze zelf te organiseren.

ETEN
* Hoe zorg ik voor mijn eten/drinken? - De bar zal tijdens de LAN open zijn , tegen 18:00 diversen salades worden geseveerd. Als deze niet volledig in je wensen kan voorzien, kun je je heil zoeken in een van de nabij gelegen supermarkten of horeca.

INSCHRIJVEN
* Hoe schrijf ik me voor de LAN in? - Als je nog geen LANParty Westfriesland account hebt, maak er dan eerst 1 aan hier. Heb je al een account, zorg dan dat je ingelogd bent. Vul daarbij in ieder geval een username, password, email adres en bevestigingscode in. Als die velden correct zijn ingevuld dan krijg je een e-mail met daarin een activatielink. Klik die link aan om je account te activeren. Je kunt nu inloggen met de username en password die je gekozen hebt. Nu kun je je hier inschrijven voor de LAN-party:
Stap 1: Ga akkoord met de voorwaarden
Stap 2a: Zorg dat je NAW gegevens volledig zijn
Stap 2b: Vink de dagen aan wanneer je op de LAN-party aanwezig bent .
Stap 3: Kies welk entreekaartje (en eventuele andere items) je wilt kopen. Standaard staat het ticket voor het volledige evenement aangevinkt. Je bent nu ingeschreven voor de LAN-party! Je staat dan nu ook op de lijst met inschrijvingen. Je ontvangt een e-mail met betalingsinstructies. Heb je betaald, dan wordt je betaling doorgaands binnen 5 dagen verwerkt. Als je betaling verwerkt is, dan ontvang je hierover bevestiging via e-mail. Kies een plaats op de plattegrond en schrijf je eventueel in voor de competities. Tot op de LAN!
Heb je problemen met een account aanmaken, je in te schrijven of met je betaling of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met ons!

LOCATIE
* Mag er in de zaal gerookt worden? - Nee, er mag niet in de zaal gerookt worden. Er kan wel gerookt worden op de daarvoor aangewezen plaatsen.
* Hoe zit het met geluid? - Het gebruik van speakers op LANParty zijn niet toegestaan, neem dus je headset mee!

NETWERK
* Kan ik er ook terecht met mijn wireless aansluiting? - Ja. Het streven is om een zo goede mogelijke wireless dekking tijdens de LAN te krijgen.
* Is er ook internet aanwezig? - Ja er is Internet aanwezig.
* Hoe lang moet mijn utp kabel zijn? - Kabels zijn aanwezig het is altijd handig om er voor de zekerheid zelf 1 mee te nemen van 10 meter.

TOEGANG EN BETALING
* Is er een leeftijdsgrens? - Er bestaat geen leeftijdsgrens. Wel verwachten we dat je ouders tekenen voor hun toestemming als je nog geen 18 bent. Dit kan op het pdf formulier dat je moet ondertekenen voor entree. De meeste LAN bezoekers zijn tussen de 21 en 50 jaar oud.
* Wat zijn de kosten voor deelname? - [i]Verdere betalingsinformatie vind je hier.
**Bezoekers (zonder pc) kunnen kosteloos komen kijken. Openingstijden voor bezoekers zijn van: 11.00 tot 20.00.
* Mag ik mijn computer meenemen als bezoeker? - Het is als bezoeker niet toegestaan om een computer/laptop mee te nemen.
* Kan ik voor meerdere mensen tegelijk betalen? - Het is mogelijk om voor meerdere personen tegelijk te betalen. Zorg hierbij ervoor dat je alle nicknames vermeld in de overschrijving.
* Kan ik mijn kaartje laten overzetten naar iemand anders? - Het is mogelijk om een reeds betaald kaartje te laten overzetten naar iemand anders. Neem hiervoor contact met ons op.

WEBSITE
* Hoe kan ik mijn username veranderen? - Om misbruik te verkomen is het niet mogelijk om via de website je username te wijzigen. Je kunt echter wel je username laten wijzigen via een e-mail.
@